Redouane Aouat

Dins de 3r primària

Noor Aouat entrevista al seu pare Redouane Aouat de 37 anys.

Jo sóc la Noor Aouat, estudio tercer de primària i he entrevistat al meu pare .
El meu pare es diu Redouane té 37 anys i va venir Barcelona des de Kenitra una ciutat del Marroc quan tenia 20 anys, era l’any 1990. El meu pare va venir a Barcelona a estudiar. El que més recorda de quan va marxar del Marroc va ser el comiat dels seus pares.
Per arribar a Barcelona des de Kenitra cal agafar un tren, un vaixell i un autocar. Va agafar el vaixell a Tànger i després l’autocar. Va trigar 18 hores en arribar a Barcelona. El meu pare feia el viatge sol i m’explica que va ser un viatge divertit.
Quan va arribar al principi va anar a un hotel, de Barcelona sabia que era una ciutat gran, aquí no tenia cap familiar i el que recorda del primer dia és que va visitar la Plaça Catalunya.
La seva primera feina la va trobar pel diari, buscant en les ofertes. Va entrar a treballar a l’empresa Bitron com a operari de manteniment. Ara treballa a TMB com a oficial de primera, té molt bona relació amb els companys i no cal que enviï diners als seus familiars del Marroc.
El primer barri on va viure a Barcelona va ser el Poble Nou, va triar aquell barri perquè estava a prop de la feina i el que més recorda del barri és que estava molt a prop del mar. Ara vivim al barri del Besòs, però el que més recorda del Poble Nou és el mar i els parcs que hi han.
Al principi vivia en una torre ara vivim en un pis que han comprat i els veïns son molt amables.
Quan el meu pare no treballa li grada jugar a futbol. Ell practica com a religió l’Islam i a casa cel·lebrem les festes islàmiques. Es d’una associació esportiva, i parla castellà i a casa àrab. Tornem al Marroc per vacances però ell no sap si li agradaria tronar a viure allà. M’explica que li agrada molt la vida que fem aquí. De les persones que estan immigrant actualment pensa que cal ajudar-los.

museu-fons-infantil-069.JPG

Aquesta és una tetera típica del Marroc

museu-fons-infantil-071.JPG

Aquest és un llibre de cuina marroquí


Deixar un comentari