Yamila Amaya

Dins de 3r primària

Lourdes Camila Amaya entrevista a la seva mare Yamila Amaya

Em dic Lourdes i faig tercer de primària i he triat la història de la seva mare tot i que jo també he viscut en primera persona l’experiència migratòria.

Els meus pares amb els seus fills vam arribar a Barcelona procedents d’Argentina l’any 2007. Yamila la meva mare tenia 27 anys i va venir per donar un futur millor als seus fills. En el moment de la marxa va sentir tristor per tot el que deixava però també alegria i esperança per conèixer un nou país i iniciar una nova vida.

mhic272.jpg

Aquest és el meu DNI d’Argentina.

mhic283.jpg

Aquest és el meu llibre d’escolarització d’Argentina

El viatge el vam fer amb avió des de Buenos Aires el viatge dura 12 hores, era la primera vegada que viatjavem en avió.

lourdes-camila-amayamhic267.jpg

Vam venir a viure a Sant Adrià de Besòs perquè ja teníem família en aquesta ciutat. Sant Adrià els hi agrada molt, l’escola és molt a prop de casa i a més també hi viuen els meus cosins. Des del meu primer dia a Catalunya recordo que feia fred i que estava molt cansada del viatge.

Vivim al barri de la Verneda a Sant Adrià de Besòs, ens agrada molt viure aquí, és un lloc tranquil amb comerços i placetes per poder jugar

Vivim en un pis de lloguer de 3 habitacions, el vam trobar buscant per internet i ens agrada perquè es cómode per nosaltres.

La meva mare ara fa de mestressa de casa mentre busca feina, no practica cap religió i no manté cap costum del seu país a excepció del menjar. Li agradaria tornar a viure a Buenos Aires però aquí se sent bé perquè està amb la seva família.


Deixar un comentari