Aftab Manuhaddin

Dins de 2n ESO

Entrevista de Jonh Erick Suárez i Àlex Izquierdo a Aftab Manuhaddin

paquistan.gif

El seu nom era Aftab Manuhaddin. Te 33 anys. Es un home i viu a Cornellà. Va neixer a Pakistan, eujrat. va sortir de Pakistan 2006, quan tenia 28 anys. Va emigrar per motius econòmics.
Va fer un viatge en avió, va sortir de l’alama iqbal internationl airport (lahore). Ningú li acompanyava en el viatge.
Va arribar a Barcelona , que es on viu actualment. Va escollir Barcelona perquè hi tenia amics, que el podrien facilitar les coses. Abans de venir, li havien dit els amics i cosins que vivien a Barcelona, que era un lloc perfecte
Va trobar feina en una empresa de construccions gràcies a un amic. Va començar a treballar en 2006, i guanyava 800 euros. Ara treballa en un locutori, i la relació de companys de feina eren molt bones. Amb la seva paga enviava 250 euros euros als seus familiars cada mes.
El primer barri on va viure quan va arribar a Catalunya va ser Barcelona. Va triar aquest perquè allà vivia el seu cosí. El que més li agradava de Barcelona era la seva bellesa i la seva grandària. Ell afirmar que actualment, Barcelona, és molt bonica. Ell, segueix habitant a Barcelona.
Sobre la seva primera casa, ens ha explicat que era bastant normal. En aquesta vivien quatre persones. De lloguer pagava al més 650 euros. Aquesta la va trobar perquè el seu cosí, habitava en el mateix bloc. Diu, que els seus veïns eren bona gent.
Ara viu en una altre casa, però també a Barcelona. En aquesta vivien 5 persones, i ara paga més diners de lloguer, 700 euros. La va trobar junt amb el seu cosí, i els seus veïns eren bones persones.
El seu temps lliure l’aprofita per dormir, veure la televisió, netejar, etc… Només practica una religió, la musulmana. Continua realitzant el ramadà i el IED. No freqüenta cap associació ni entitat. Habitualment, de forma social, utilitza el castellà, però amb els familiars, el Punjabi. Torna a Pakistan amb freqüència. Li agradaria torna a viure allà, però li agrada viure aquí per la tranquil·litat. Pensa que les persones que estan arribant d’altre països, ho fan pel seu propi bé.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


No hi ha comentaris .