Ericka Sisi Horna Caballero

Dins de 2n ESO

Entrevista de Joshue Barreto a Ericka Sisi Horna Caballero

peru.gif

El meu nom és Joshue i he fet l’entrevista a la meva mare que es diu Ericka. Es de Perú va néixer al 6 de desembre. Va marxar de Perú quan tenia 29 anys. Va emigrar per el treball. Va fer el viatge en avió, el qual va durar 14h o 16h el viatge. Va arribar a Barcelona on va trobar- se amb el seu pare. Va trobar la seva primera feina a Mercadona de Mossa de magatzem. La seva última feina va ser a Solidesa.
El seu primer barri va ser on vivia el seu pare. El pis on vivia era força petit. Es va canviar de casa, a la casa on vivim ara que som 4 persones.
En el temps lliure li agrada veure pel·lícules. Ella practica la religió catòlica i les seves pràctiques culturals son com les d’Espanya. Normalment parla castellà amb tots, encara que també una mica el català. La meva mare tornaria a viure a Perú. Pensa que tota la gent de fora que arriba a Catalunya és per les mateixes raons o problemes que els seus o molt semblants.


No hi ha comentaris .