Jesús Trillo

Dins de 2n ESO

Entrevista d’Alba Arroyes i Jennifer Trillo a Jesús Trillo

andalucia.gif

El pare de la Jennifer, Jesús Trillo Gonzàlez, que amb 41 anys, va néixer a Puerto Real (Cadiz).Tenía 3 o 4 anys, quan va immigrar amb la meva avia i els meus tiets. Van agafar de transport el tren del Sevillano. El meu pare comenta que el transport va ser molt cansat, perquè van estar 20 hores dins del tren. El seu breu record era l’anyorança de la seva família i tots el records que deixava allà. En el lloc d’arribada que va ser Cornellà, en el carrer Josep Record. Els motius pel quál van entrar a Catalunya va ser per motius econòmics.

El seu primer treball va ser de mecànic, treballant d’aprenent. La paga de final de mes, era molt poqueta. La seva major part de la seva vida, va treballar en els camions, de xofer. El meu pare es un home molt sociable, pel qual va fer amics ràpidament. El primer barri a on va viure a Catalunya va ser Cornellà. Vivia en Cornellà, però ara s’ha canviat de barri a Sant Joan Despí, i diu que esta més a gust en Sant Joan Despí que en Cornellà. En la seva vida quotidiana en aquest moments, es que no fa res. El meu pare es catòlic, sols va a la església alguns diumenges.


No hi ha comentaris .